Cfarë është iSMS?

iSMS është një platformë që i ndihmon bizneset nëpërmjet shërbimeve sms, whatsapp dhe email të marketojnë produktet apo shërbimet e tyre.

 

Dërgo mesazhe duke përdorur telefonin tuaj android, për të reklamuar dhe ofertuar produktet apo shëbimet tuaja.

Dërgo mesazhe duke përdorur programin whatssapp, për të reklamuar dhe ofertuar produktet apo shëbimet tuaja.

Marketoni produktet tuaja dhuke perdorur sherbimin Email.Dërgo mbi 50.000 emaile duke përdorur databazën e isms.

Rritni shitjet e biznesit tuaj

ecommerce-1024x205

Promovoni produktet apo shërbimet tuaja duke dërguar mesazhe text, whatsapp apo email!

Triangle Image

Mbi 100.000
mesazhe dhe maile dërgohen cdo ditë.

20000

SMS

50000

Whatsapp

50000

e-Mail

Klientët tanë të mrekullueshëm

Cfarë thonë klientët për iSMS

Jeni gati për të filluar?
Është i shpejtë, funksional dhe shumë i lehtë!